احمد دنیامالی:

از تک تک روزهای باقی مانده برای بهترین نتایج در ناگویا استفاده می نماییم

از تک تک روزهای باقی مانده برای بهترین نتایج در ناگویا استفاده می نماییم

مرکز اسپرت: وزیر ورزش در نشست وبیناری با سفیر ایران در کره جنوبی اصرار کرد که ورزش ایران از تک تک روزهای باقیمانده تا بازیهای آسیایی برای کسب بهترین نتیجه در این بازیها استفاده می نماید.



به گزارش مرکز اسپرت به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، جلسه وبیناری حیدرزاده سفیر ایران در کره جنوبی با احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان امروز (سه شنبه ۱۹ خرداد ماه) اجرا شد.


در این نشست که هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو و تقی زاده مدیرکل دفتر بین الملل وزارتخانه حضور داشتند، دنیامالی اظهار داشت: کره جنوبی در سالیان اخیر رشد قابل توجهی در عرصه ورزش داشته و میزان مدال آوری این کشور در ورزش قهرمانی به صورت شایان توجهی افزایش پیدا کرده است. کره ای ها تلاش می کنند جایگاه خودرا بالاتر از پیش ارتقا داده و حتی از ژاپن هم پیشی بگیرند.


وی ضمن اشاره به برنامه های پیش روی ورزش کشور اظهار داشت: امسال در زمینه اعزام کاروان های ورزشی وضعیت خاصی داریم. در دهه پایانی شهریور ماه، تیم های ملی کشورمان باید برای حضور در بازیهای آسیایی به ژاپن اعزام شوند. قبل از این مسابقات هم کاروان دیگری برای حضور در مسابقات روستایی و عشایری به قرقیزستان اعزام خواهد شد که از اهمیت ویژه ای برای ما برخوردارست. در این خصوص تصمیم گرفته شده است یک کاروان متحد و متشکل از حدود ۲۰۰ نفر به این رقابتها اعزام شود.


وی اشاره کرد: کوشیده ایم اردوهای آماده سازی تیم های مختلف را در شهرهایی برگزار نماییم که کمتر تحت تأثیر شرایط جنگی قرار داشته اند. علاوه بر این، چند استان مرزی هم مورد بررسی قرار گرفته اند تا در صورت نیاز، اعزام تیم ها بوسیله این استان ها صورت گیرد. طبیعی است که با افزایش سطح تنش ها، نگرانی هایی هم به وجود آید، اما تدابیر موردنیاز برای سه ماه آینده و تا زمان برگزاری بازیهای آسیایی اندیشیده شده است. برنامه ریزی ما بر این اساس است که از تک تک روزهای باقی مانده برای افزایش آمادگی ملی پوشان و دستیافتن به بهترین نتایج بهره برداری نماییم.


هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو هم در این نشست ضمن اشاره به جایگاه ویژه این رشته در جهان اظهار داشت: تکواندو ورزشی با ریشه و پیشینه کره ای است که سرمایه گذاری و برنامه ریزی گسترده ای روی آن انجام شده است. ورود یک رشته ورزشی به برنامه بازیهای المپیک فرآیندی خیلی دشوار و زمان بر است، اما تکواندو از المپیک آتلانتا به جمع رشته های المپیکی افزوده شد و در مدت کوتاهی توانست جایگاه خودرا در بین ورزش های مطرح جهان تثبیت کند.


رئیس فدراسیون تکواندو اضافه کرد: ما هم در فدراسیون جهانی تلاش زیادی می نماییم تا تعداد اعضا و کشورهای فعال در این رشته بالاتر از پیش افزایش یابد. تکواندو اولین رشته رزمی بود که فدراسیون جهانی آن با حضور ورزشکاران دارای حجاب اسلامی در مسابقات رسمی موافقت نمود. این تصمیم نقش برجسته ی در گسترش محبوبیت تکواندو و افزایش شمار علاقمندان آن در سرتاسر جهان داشت.


ساعی ضمن اشاره به موفقیتهای بانوان تکواندوکار اظهار داشت: افتخارآفرینی دختران تکواندوکار در بازیهای المپیک سبب شده است توجه ویژه ای به تکواندو بانوان در سطح بین المللی صورت گیرد. در ایران هم برنامه ریزی های گسترده ای برای توسعه و تقویت تکواندو بانوان انجام شده است.


رئیس فدراسیون تکواندو در انتها اشاره کرد: طی دو ماه آینده چند رویداد مهم در کره جنوبی برگزار خواهد شد؛ یکی مسابقات جام جهانی و دیگری رقابتهای آزاد و گرندپری تکواندو که بهترین ورزشکاران جهان در آن حضور خواهند داشت. این مسابقات از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشند، چونکه امتیازات ارزشمندی برای کسب سهمیه و پیشرفت جایگاه ورزشکاران در راه رویدادهای بزرگ پیش رو بهمراه خواهند داشت.


حیدرزاده، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کره جنوبی هم ضمن اشاره به ظرفیتهای همکاری ورزشی میان دو کشور اظهار داشت: می توانیم از ظرفیت سفیر کره جنوبی در تهران هم برای بسط همکاریهای مشترک و سودجستن از قابلیتهای این کشور در توسعه رشته تکواندو در ایران استفاده نمائیم. در سالهای قبل هم تفاهم نامه هایی میان دو کشور به امضا رسیده است که می توان با برنامه ریزی مناسب، روند اجرای آنها را ادامه بخشید و تقویت کرد.


وی ادامه داد: خوشحال خواهیم شد در جریان مسابقات و رویدادهای پیش رو در کره جنوبی، میزبان دکتر دنیامالی و هیات همراه باشیم. حضور مقامات ورزشی دو کشور می تواند زمینه ساز گسترش روابط و همکاریهای بیشتر در عرصه ورزش باشد.
سفیر ایران در کره جنوبی ضمن اشاره به تعاملات ورزشی موجود میان دو کشور اظهار داشت: در طول سال، بطور معمول حدود ۳۰ تیم ورزشی از ایران برای حضور در مسابقات یا شرکت در دوره های آموزشی و تخصصی به کره جنوبی سفر می کنند. این کشور از ظرفیتهای خیلی خوبی در عرصه ورزش برخوردارست و می توان از تجربیات و امکانات آن برای توسعه رشته های مختلف ورزشی در ایران بهره برد.


حیدرزاده همین طور اشاره کرد: جمهوری اسلامی ایران با تلاش و همت مسؤلان، مربیان و ورزشکاران خود، امروز از جایگاه مناسبی در ورزش آسیا برخوردارست و بدون تردید اگر از امکانات و زیرساخت های بیشتری مشابه کشورهای توسعه یافته ورزشی همچون کره جنوبی بهره مند بودیم، می توانستیم در میادین بین المللی درخشش بیشتری هم داشته باشیم.


او در آخر تاکید کرد: تلاش ما در سفارت جمهوری اسلامی ایران در کره جنوبی همیشه در جهت اعتلای نام و جایگاه کشورمان است و هر بار که پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در میادین بین المللی به اهتزاز درمی آید، باعث غرور، افتخار و شادی همه ما می شود.




علاوه بر این، چند استان مرزی هم مورد بررسی قرار گرفته اند تا در صورت نیاز، اعزام تیم ها بوسیله این استانها صورت گیرد. برنامه ریزی ما بر این اساس است که از تک تک روزهای باقیمانده برای افزایش آمادگی ملی پوشان و دستیابی به بهترین نتایج بهره برداری نماییم. ورود یک رشته ورزشی به برنامه بازی های المپیک فرآیندی خیلی دشوار و زمان بر است، اما تکواندو از المپیک آتلانتا به جمع رشته های المپیکی اضافه گردید و در مدت کوتاهی توانست جایگاه خودرا در میان ورزش های مطرح جهان تثبیت کند.



منبع:

1405/03/21
14:58:03
0.0 / 5
81
تگهای خبر: آموزش , المپیك , بازی , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مرکز اسپورت