اعتصاب تیم لیگ برتری شکست
مرکز اسپرت: بازیکنان آلومینیوم به تمرین این تیم بازگشتند.
بازیکنان تیم فوتبال آلومینیوم اراک روز گذشته (دوشنبه) در تمرین بدنسازی بامداد و هم در تمرین عصر که قرار بود در زمین چمن برگزار شود، حاضر نشدند.
با اعلام روح الله اصغری مدیر تیم آلومینیوم در گفتگو با تسنیم، شاگردان مجتبی حسینی تمرینات بدنسازی خویش را بامداد امروز از سر گرفتند. البته اصغری در رابطه با دلیل بازگشت بازیکنان آلومینیوم به تمرین توضیح نداد.
باشگاه آلومینیوم اراک تابحال ۴۵ درصد از قرارداد اعضای تیم فوتبال این باشگاه را به حساب شان واریز کرده که این مساله، اعتراض آنها را به دنبال داشت. البته ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان و مربیان آلومینیوم به سبب نتایج ضعیف کسر شده است.
تیم آلومینیوم که از روند ابتدای فصل خودش فاصله بسیاری دارد و طی ۱۴ هفته قبل تنها یک پیروزی کسب کرده، با ۱۲ امتیاز در جایگاه چهاردهم جدول لیگ برتر قرار گرفته است. شاگردان مجتبی حسینی روز اول اسفند در هفته بیست ودوم رقابتها میزبان پیکان خواهند بود.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب