دنیامالی:

دوچرخه سواری نیازمند زیرساخت و پیست های فعال است

دوچرخه سواری نیازمند زیرساخت و پیست های فعال است

به گزارش مرکز اسپرت، وزیر ورزش و جوانان با اشاره به رشته دوچرخه سواری اظهار داشت: باید اهتمام نماییم طبق اصول حرکت نماییم اما هنوز نتوانستیم زیربناهای لازم در این رشته، مثل راه اندازی پیست بنا نماییم.



به گزارش مرکز اسپرت به نقل از مهر، احمد دنیامالی پس از افتتاح ساختمان فدراسیون دوچرخه سواری اظهار داشت: امروز، روز خاصی برای خانواده دوچرخه سواری است چون که این خانواده پس از سال ها صاحب یک مکان مجهز در راه توسعه این رشته شد. فدراسیون نیاز داشت یک مکان آبرومند برای خودش داشته باشد و خوشبختانه این صورت گرفت.
وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: دوچرخه سواری رشته ای جذاب است که تجهیزات محور است و روز به روز در جهان درحال توسعه است. ازاین رو ما باید تلاش نماییم طبق این اصول حرکت نماییم. آن چه که برای ما مهم می باشد اینست که هنوز نتوانستیم زیربناهای لازم در این رشته، مثل راه اندازی پیست بنا نماییم، با این که مدیران و دوستانمان در گذشته هم زحمات زیادی کشیدند.
وی در حاشیه این مراسم در رابطه با زمان برگزاری دربی فوتبال پایتخت در تهران تصریح کرد: این دربی که در اراک است و ما سال آینده را جهت استفاده از ورزشگاه آزادی درنظر گرفته ایم.
دنیامالی با در رابطه با حضور نمایندگان فوتبال ایران در مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ اظهار داشت: سرمربی تیم با یک نفر دیگر در این مراسم حاضر می شود.
دنیامالی تصریح کرد: طی سالهای گذشته در استانهای مختلف پیست های زیادی هم راه اندازی شده که متاسفانه به حال خود رها شدند و از آنها نگهداری و مراقبت نشده است. یا در طرف مقابل این که ورزشکاری وجود نداشته که از آن پیست استفاده نماید. ازاین رو باید بگوییم کار در دوچرخه سواری دشوار است و تلاش زیادی می خواهد. جایگاه هیات های استانی در این خصوص خیلی مهم می باشد و باید از شرایط بهترین بهره را ببرند. بعلاوه این که از امکانات بخش خصوصی هم استفاده نماید.
وی در انتها تصریح کرد: دوچرخه سواری رشته سختی است، چون با طبیعت و سوانح سر و کار دارد و مسایل ایمنی در آن خیلی مهم می باشد. ورزشکار باید به لحاظ اراده و ضریب تاب آوری، توان بالایی داشته باشد. اما اگر اراده وعشق باشد، تهیه همه الزامات و لوازم ممکن است. هیچ رشته ای نمی تواند بدون استمرار و پایش موفق باشد. آن چه که در همه رشته ها مشترک است نگاه برنامه محور است. امیدوارم فدراسیون با گام هایی که در هوش مصنوعی برداشته، شاهد موفقیت دختران و پسرانمان باشیم. من اعتقاد دارم توان فنی در میان اهالی این رشته وجود دارد. پایه موفقیت ورزش قهرمانی، توجه به ورزش همگانی است. دوچرخه سواری هم از این قاعده مستثنی نیست. انتظار ما کار مبتنی بر برنامه است. باید بتوانیم در آسیا جایگاه مناسب تری داشته باشیم. کار کردن در ورزش آسیا برای هیچ رشته ای راحت نیست.


منبع:

1404/09/14
11:14:15
0.0 / 5
4
تگهای خبر: برند , تجهیزات , تیم , جام جهانی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
لینک دوستان مركز اسپرت
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مرکز اسپورت