علی نژاد:

مسیر مدال آوری در تیراندازی بار دیگر قابل دستیابی است

مسیر مدال آوری در تیراندازی بار دیگر قابل دستیابی است

به گزارش مرکز اسپرت، دبیرکل کمیته ملی المپیک با تکیه بر این که تیراندازی قابلیت تکرار مدال را دارد اظهار داشت: از تیراندازی حمایت ویژه خواهیم کرد.



به گزارش مرکز اسپرت به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، مرتضی قربانی رئیس فدراسیون تیراندازی با حاضر شدن در محل کمیته ملی المپیک با مهدی علی نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک دیدار نمود.
مهدی علی نژاد دبیر کل کمیته ملی المپیک در این نشست عنوان داشت: تیراندازی از رشته های پر مدال است و مدال المپیک را در کارنامه خود دارد که اتفاق بزرگی است. ایران تابحال در ۶ رشته مدال المپیک و در پنج رشته مدال طلا کسب کرده که یکی از این رشته ها تیراندازی است. کاراته هم فقط یک دوره در المپیک بوده است و مدال طلا گرفته و عملا تیراندازی در کنار کشتی، تکواندو و وزنه برداری رشته طلایی المپیک ایران است. من معتقدم رشته ای که به قله می رسد اساسا می تواند آنرا تکرار کند چون قبلاً آن مسیر را رفته است.
وی تصریح کرد: این رشته تجهیزات محور و پر هزینه است. در تلاشیم در کنار فدراسیون باشیم و در موضوعات بین الملل به فدراسیون کمک نماییم. بودجه کمیته ملی المپیک در سال ۱۴۰۴ افزایش نداشت اما در بحث تخصیص بودجه به فدراسیون ها همان مبلغ سال قبل را درنظر گرفتیم و این حداقل کاری بود که می توانستیم برای فدراسیون ها انجام دهیم. تلاش می نماییم تا از فدراسیون تیراندازی حمایت ویژه داشته باشیم.
مرتضی قربانی رئیس فدراسیون تیراندازی هم در این نشست عنوان کرد: زمانیکه فدراسیون را تحویل گرفتیم، اهداف پروازی و اردوهای تیم ملی مدت ها تعطیل بود و فدراسیون با بدهی های سنگین روبه رو شده بود ولی ما کارها را پیش بردیم و فورا اردوها و اعزام های تیم ملی به مسابقات جهانی را آغاز کردیم و در این زمان ۴۰ مدال رنگارنگ را در ۲۵ اعزام برون مرزی به دست آوردیم و در اهداف پروازی برای اولین بار در آسیا به مدال طلا و سهمیه المپیک رسیدیم. در کنار آن هم کمیته گلوله زنی را راه اندازی کردیم و در این زمان مسابقات مختلف را برگزار کردیم.
وی در ادامه اضافه کرد: پارسال ۱۰۰۰ تیرانداز را از سراسر کشور استعدادیابی کردیم و سال جاری این تعداد افزایش قابل ملاحظه ای خواهد داشت. هم اکنون ۶۰ نفر از جوانان و نوجوانان در تیم های ملی هستند و شاهد پوست اندازی در این تیم هستیم. پشتوانه های زیادی را برای تیم ملی داریم که در ۱۰ سال آینده مدال های زیادی را کسب خواهند کرد.
رئیس فدراسیون تیراندازی تصریح کرد: تیراندازی رشته ای تجهیزات محور است و هزینه های ساچمه و فشنگ در این زمان افزایش زیادی داشته است. هزینه تمرین هر ورزشکار در روز ۴ میلیون تومان است و روزانه ۱۲۰ میلیون تومان هزینه فشنگ و ساچمه در اردوی تیم های ملی است. ما سال جاری با گرانی فشنگ اهداف پروازی و روبه رو شدیم که آنرا کنترل کردیم.
در ادامه ناصر رسولی، دبیر فدراسیون گزارشی از عملکرد تیراندازی ارائه نمود. وی به توسعه رشته تیراندازی در قسمت همگانی و امضای تفاهمنامه با ستاد مبارزه با مواد مخدر به منظور تجهیز هزار روستا در سرتاسر کشور اشاره نمود.
وی ضمن اشاره به برگزاری دوره داوری B بین المللی با حضور مدرس فدراسیون جهانی اظهار داشت: برگزاری این دوره در تهران اهمیت بالای ی در ارتقاء داوری ایران دارد و فدراسیون جهانی هم در گزارشی از برگزاری این دوره و سطح داوری ایران قدردانی نمود.
عباس محمدی، نایب رییس فدراسیون هم عنوان داشت: اگر در تیراندازی هزینه شود، سرمایه هایی برای این رشته خواهد بود که تا ده ها سال میتوان از آن بهره برد. هانیه رستمیان در رشته ای چهارم جهان است که در آن حتی مسابقه ای در ایران برگزار نمی گردد. اگر از این رشته حمایت شود اساسا در آینده مدال های ارزشمندی کسب خواهد شد.
در ادامه رضا شجیع، رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی کمیته ملی المپیک عنوان داشت: در جلسه تخصصی با وزیر ورزش به شکل مفصل در مورد این رشته صحبت شد. خوشبختانه اراده خوبی در فدراسیون وجود دارد تا چالش ها رفع گردد. مبحث مهمات و سلاح و سایر موضوعات خارج از فدراسیون است و ما شاهد می باشیم که مسؤلان فدراسیون در تلاش هستند تا موضوعات بر طرف شود.
وی تصریح کرد: علاقه مند هستیم افتخارات تیراندازی در المپیک تکرار شود و با اراده ای که در فدراسیون وجود دارد این امر دور از دسترس نیست و کمیته ملی المپیک هم همواره در این راه در کنار فدراسیون است.

1404/04/27
14:00:01
0.0 / 5
21
تگهای خبر: المپیك , تجهیزات , تمرین , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
لینک دوستان مركز اسپرت
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مرکز اسپورت