مربیان روسی شمشیربازی مدیر فنی تیم های ملی بانوان شدند

مربیان روسی شمشیربازی مدیر فنی تیم های ملی بانوان شدند

مرکز اسپرت: فدراسیون شمشیربازی از مربیان روسی منصوب شده برای تیم های ملی اسلحه سابر و اپه مردان، به عنوان مدیر فنی در تیم ملی بانوان این دو اسلحه بهره خواهد برد.



به گزارش مرکز اسپرت به نقل از مهر، «الکساندر پاولوویچ» و «یوگنی بریوکوف» دو مربی اهل روسیه هستند که بتازگی با فدراسیون شمشیربازی ایران وارد همکاری شده اند.
طبق توافق صورت گرفته، «الکساندر پاولوویچ» و «یوگنی بریوکوف» به ترتیب به عنوان مربی تیم های ملی اسلحه سابر و اپه در کنار محمد رهبری و مهدی فرجی مربیان ایرانی این دو تیم فعالیت خواهند داشت.
همزمان مقرر است فدراسیون شمشیربازی از ظرفیت این دو مربی برای تیم های ملی بانوان هم استفاده نماید ابنگونه که «الکساندر پاولوویچ» و «یوگنی بریوکوف» به ترتیب به عنوان مدیرفنی در کادر فنی تیم های اسلحه سابر و اپه بانوان حضور خواهند داشت.
فدراسیون شمشیربازی طی مذاکره با فریبا محمدیان معاون امور بانوان وزارت ورزش، مجوز ضروری جهت همکاری این دو مربی مرد روسی با تیم های ملی بانوان خودرا گرفتن کرده است.


منبع:

1404/03/13
11:03:59
0.0 / 5
37
تگهای خبر: بازی , تیم , تیم ملی , فدراسیون
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
لینک دوستان مركز اسپرت
مرکز اسپورت