دبیر مسابقات تشریح كرد؛

نقش المپیاد استعدادهای برتر در کشف و پرورش نخبگان ورزش ایران

نقش المپیاد استعدادهای برتر در کشف و پرورش نخبگان ورزش ایران

به گزارش مرکز اسپرت، دبیر چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور اظهار داشت: المپیاد بزرگترین رویداد ملی ورزش به حساب می آید و به جرات میتوان گفت نتایج بسیار مثبت و تاثیرگذاری برای ورزش خواهد داشت.



به گزارش مرکز اسپرت به نقل از مهر، فرامرز کیانی زاده در گفتگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان در مورد المپیاد استعدادهای برتر عنوان کرد: در این دوره از مسابقات ورزشکارانی در رده های سنی ۱۲ تا ۱۶ سال درحال رقابت هستند که البته هر فدراسیون با صلاحدید خود، این رده سنی را با یکی دو سال اختلاف برگزار می نماید.
کیانی زاده با اشاره به اینکه این مسابقات در ۵۱ رشته ورزشی برگزار می شود، عنوان کرد: از این تعداد ورزشکاران در ۲۹ رشته برای پسران و ۲۲ رشته برای دختران با یکدیگر به رقابت می پردازند.
مدیر کل دفتر استعدادیابی و آموزش پایه تصریح کرد: پنج استان تهران، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و فارس میزبان این مسابقات هستند و در این مسابقات علاوه بر ۳۱ استان شرکت کننده، مناطق آزاد کیش و اروند هم به صورت مستقل حضور دارند.
کیانی زاده اضافه کرد: این مسابقات از ۱۸ مرداد شروع شده و تا ۲۷ شهریور ماه سالجاری ادامه می یابد و مطابق برنامه ریزی قرار بر اینست که در روز ۲۸ شهریور ماه با حضور مسئولین کشوری اختتامیه این مسابقات برگزار گردد.
وی با اشاره به اینکه در این مسابقات ۱۲۰۰۰ ورزشکار دختر و پسر و ۲ هزار نفر تحت عنوان مربی و کادر اجرایی حضور دارند، تصریح کرد: در این مسابقات برای برگزاری مسابقات در تمامی رشته های ورزشی ناظرینی از سوی ستاد بازی ها در نظر گرفته شده که طبق ابلاغی که خدمت این عزیزان داده شده، مکلف به حضور در هنگام برگزاری مسابقات هستند. همینطور این ناظرین پیش از آغاز مسابقات وظیفه بررسی شرایط مساعد استانهای میزبان را برعهده دارند و حتی قبل از مسابقات آغاز به فعالیت کردند.
دبیر چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ضمن اشاره به این که از هر فدراسیون یک تا سه مربی استعدادیاب برای شرکت و شناسایی استعدادهای جدید در هر رشته ورزشی در این دوره از مسابقات حضور دارند، عنوان کرد: وقتی صحبت از انتخاب استعدادهای برتر از جانب مربیان معرفی شده از جانب فدراسیون ها میکنیم صرفاً به این معنا نیست که نفرات اول تا سوم آن استعداد مورد نظر هستند بلکه نظر فنی مربیان مربوطه همان رشته مهم می باشد.
کیانی زاده در قسمت دیگری از صحبتهایش به نخستین دوره مسابقات المپیاد استعدادهای برتر کشور اشاره نمود و اضافه کرد: دور اول و دوم این دوره از مسابقات در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ برگزار شد و به علت شیوع بیماری کرونا در سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ این مسابقات برگزار نشد و مجدد علیرغم نگرانی هایی که همچنان در زمینه این بیمای وجود داشت اما به واسطه ضرورتی که بر انجام این مسابقات احساس می شد، سومین دوره این مسابقات در سال ۱۴۰۱ برگزار شد و سر انجام سال جاری چهارمین دوره مسابقات استعدادهای برتر ورزش کشور با مشارکت و استقبال علاقمندان درحال برگزاری است.
وی در انتها ضمن اشاره به ثمرات برگزاری این رقابت ها برای آینده ورزش ایران اظهار داشت: با کشف استعدادها و پرورش این ورزشکاران، مطمئنا سال های آینده به لحاظ داشتن ورزشکاران نخبه و برتر در رشته های مختلف می تواند تأمین باشد. مهم خواهد بود که استعدادهای برتر بعد از کشف، راه درست ورزش حرفه ای را در فدراسیون ها در پیش بگیرند و بتوانند در سال های آتی بعنوان یک ورزشکار حرفه ای برای ایران عزیز کسب موفقیت کنند.

1402/05/29
12:30:54
0.0 / 5
219
تگهای خبر: آموزش , بازی , رقابت , فدراسیون
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
مرکز اسپورت