كاپ یك قایقرانی روئینگ آسیا - تهران

اشرف: تغییر زمان مسابقات مهیا نبود

اشرف: تغییر زمان مسابقات مهیا نبود

به گزارش مرکز اسپرت، نایب رییس فدراسیون قایقرانی با مثبت ارزیابی کردن برگزاری کاپ یک روئینگ آسیا اظهار داشت: زمان این دیدارها با تائید کنفدراسیون آسیا بود و تغییر زمانش برای ما مهیا نبود.



به گزارش مرکز اسپرت به نقل از مهر، کاپ یک قایقرانی روئینگ آسیا با حضور ورزشکاران ۴ کشور هند، ایران، پاکستان و عراق از روز جمعه ۱۸ شهریورماه در دریاچه آزادی تهران شروع و امروز یکشنبه ۲۰ شهریورماه با معرفی بالاترین ها در مسافت ۵۰۰ متر پایان یافت. در این رقابت ها ورزشکاران در دو بخش مواد ۵۰۰ و هزار متر تکنفره و دو نفره زنان و مردان و در قایق های سبک وزن و سنگین وزن مسابقه دادند که در هر ۱۲ ماده این رویداد نمایندگان ایران قهرمان شدند.
به همین واسطه بعد از اختتام این رقابتها قرار شد تا علیرضا سهرابیان رییس فدراسیون قایقرانی در یک نشست خبری به سوالات خبرنگاران پیرامون این رویداد و موفقیت های قایقرانان دراگون بت و آبهای آرام در مسابقات قهرمانی جهان توضیحاتی را عرضه نماید.
نشست خبری رییس فدراسیون قایقرانی در حالی انجام شد که علیرضا سهرابیان، رییس فدراسیون به سبب حضور در یک جلسه اضطراری، در این جلسه حاضر نشد.
کتایون اشرف نایب رییس بانوان فدراسیون قایقرانی و مسئول برگزاری کاپ آسیایی روئینگ در این جلسه، گفت: باتوجه به شرایط قهرمانی جهان بیشتر کشورها تمایلی به حضور نداشتند اما در نهایت با استقبال خوبی روبه رو شدیم و هند، پاکستان و عراق راهی مسابقات شدند. ایران جزء سه کشور اول رویینگ قاره آسیاست و از کشورمان دو تیم باشگاهی در این مسابقات حاضر شدند. این دیدارها فرصت خوبی بود تا ملی پوشان در قالب این دو تیم با همدیگر رقابت کنند. در کنار مسابقات ما میزبان ۵ داور بین المللی هم بودیم.
وی در پاسخ به این پرسش که «کادر فنی و قایقرانان نسبت به زمان برگزاری مسابقات منتقد بودند و اعتقاد داشتند باید در زمان مناسب تری برگزار می شد؟»، هم اظهار داشت: انتخاب زمان با ما نبود و زمان را دبیر کنفدراسیون روئینگ آسیا به ما اعلام نمود و محدوده تغییر زمان تنها دو تا سه روز بود. برخی کشورها ترجیح دادند در قهرمانی جهان شرکت نمایند و ما هم شرایط تغییر این مسابقات را نداشتیم.
اشرف در پاسخ به این پرسش که «آیا بجای صرف این هزینه بهتر نبود این مبلغ برای تیم های ملی هزینه می شد؟»، اشاره کرد: ما هزینه زیادی برای برگزاری این مسابقات نکردیم. البته اگر قرار بود هزینه زیاد صورت گیرد اهم و فی الاهم می کردیم.
وی افزود: حضور این تیم ها برای ما ارزش داشت چون دیدگاه آنها باید نسبت به ایران تغییر کند و اگر کشورها فرصت حضور در کشورمان را نداشته باشند، دیدگاه آنها تغییر نمی نماید. این ورزشکاران با حضورشان سفیرانی برای آنها خواهد بود.
نایب رییس بانوان فدراسیون قایقرانی بیان داشت: حضور داوران خارجی هم در این رقابت ها یک فرصت خوب بود، چونکه ما در حالت عادی تنها یک داور را به رقابت های بین المللی اعزام می نماییم اما این فرصت به وجود آمد که در کنار حضور ۵ داور خارجی در ایران ۱۰ نفر از داوران ما آموزش ببینند و به علاوه اگر ایران میزبان نبود ما تنها یک قایقران را اعزام می کردیم اما الان ۱۵ ورزشکار ما شرکت کردند. در مجموع باید بگویم باید با جهان تعامل داشته باشیم.
رضا صابونچی، دبیر فدراسیون قایقرانی، در غیاب سهرابیان در جمع خبرنگاران حاضر شد. وی در ابتدا گفت: این مسابقات منبع درآمد است و هزینه هتل، غذا و اجاره قایق را پرداخت می کنند. در مجموع این میزبانی برای ما آورده مالی داشت.
وی درباب عناوینی که درباب شرایط کسب مدال طلای جوانان در مسابقات قهرمانی جهان دراگون بوت هم توضیحاتی ارائه داد و اظهار داشت: فدراسیون جهانی آبهای آرام به دراگون بوت ورود کرده و تغییراتی را در برگزاری این رویدادها داده اند. همه کشورها برای حضور در مسابقات اقبال نشان دادند تا در این مسابقات ۱۵ کشور حاضر شوند.
دبیر فدراسیون قایقرانی در ادامه اشاره کرد: در مسابقات جوانان قهرمانی جهان ۴ تیم حضور داشتند که در روز مسابقه دو تیم انصراف دادند و تیم اوکراین هم از خط خارج شد و ایران به مدال طلا دست یافت. در هر صورت بچه های ما تلاش کردند و نباید زحمت آنها نادیده گرفته شود.


منبع:

1401/06/22
10:08:43
0.0 / 5
565
تگهای خبر: آموزش , باشگاه , تیم , داور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
مرکز اسپورت