در گزارش مركز اسپرت مطرح شد:

دلیلهای خداحافظی پاراكماندار ایران در آستانه پارالمپیك

دلیلهای خداحافظی پاراكماندار ایران در آستانه پارالمپیك

مركز اسپرت: پاراكماندار ایران كه با وجود كسب سهمیه پارالمپیك از دنیای قهرمانی خداحافظی كرده تاكید دارد كه به خاطر مسائل مالی و دغدغه های تامین معیشت خانواده مجبور به این كار شدم.



به گزارش مركز اسپرت به نقل از مهر، مجید كاكوش عضو تیم ملی پاراتیروكمان ایران بعد از سال ها فعالیت در این رشته و این تیم روز شنبه از دنیای ورزش قهرمانی خداحافظی كرد.
وی كه نخستین ورزشكار ایرانی فعال در كلاس W۱ بود و بعنوان نخستین ورزشكار این كلاس در بازی های پارالمپیك ۲۰۱۶ ریو هم شركت كرد در حالی تصمیم به خداحافظی گرفته كه حدود دو ماه پیش با كسب مدال طلا در مسابقات ۲۰۱۹ قهرمانی آسیا برای پارالمپیك ۲۰۲۰ توكیو صاحب سهمیه شد.
با این اوصاف و به سبب برخی مسائل شخصی، كاكوش تصمیم به كناره گیری از تیم ملی پاراتیروكمان گرفته است. البته كه این پاراكماندار تاكید دارد به جز سرمربی تیم ملی، هیچ مقام مسئول دیگری از خداحافظی وی ممانعت نكرد و بدون مقاومت با این تصمیم موافقت كردند.
كاكوش كه در وزارت صنعت و معدن و در بخش مؤسسه مطالعات این وزارتخانه شاغل است در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح آنچه وی را مصمم به خداحافظی در این شرایط كرده به مسائل مالی، دریافت نكردن پاداش و حقوق بابت كسب سهمیه و همین طور دغدغه های شغلی اش اشاره نمود.
وی اظهار داشت: خداحافظی تصمیمی بود كه اتخاذ آن در این شرایط كه سهمیه پارالمپیك را در اختیار داشتم و می توانستم در پارالمپیك توكیو شركت كنم، سخت بود اما به خاطر مجموع شرایط مجبور به آن بودم. اول اینكه برنامه های اردویی تیم ملی به شكلی است كه به خاطر آن مجبور بودم زمان زیادی از كارم را صرف تمرینات كنم، این روند می توانست به وضعیت شغلی ام لطمه بزند.
ملی پوش پاراتیروكمان اشاره كرد: البته انصافاً مسئولان در اداره ای كه شاغل هستم با من و وضعیتم كنار می آیند اما شرایط خودم به شكلی است كه به حضور بیشتر در محل كار نیاز دارم. من نزدیك به سن بازنشستگی هستم و باید سقف اضافه كاری خودرا پُر كنم در غیراین صورت به لحاظ حقوقی برای بازنشستگی با مشكل مواجه می شوم.
وی در این رابطه اشاره كرد: برای پارالمپیك برنامه اردویی تیم ملی به شكلی بود كه خیلی به وضعیت كاری ملی پوشان لطمه نمی زد. در ماه ۱۲ - ۱۰ روز تمرین داشتیم. با این شرایط به امور محل كار هم رسیدگی می كردم، اضافه كاری اندكی هم داشتم و با همان سَر می كردم اما برای پارالمپیك توكیو برنامه تیم ملی متفاوت می باشد طوریكه در ماه وقت زیادی از من می گرفت طوریكه به موقعیت شغلی ام لطمه وارد می كرد. در كل اینكه به خاطر تامین معیشت خانواده تصمیم به خداحافظی گرفتم.
كاكوش كه سال قبل در بازی های پاراآسیایی صاحب مدال برنز شد در پاسخ به این پرسش كه «با توجه به كسب سهمیه ای كه برای پارالمپیك كردید نسبت به تصمیم شما برای خداحافظی مخالفتی نشد؟»، اظهار داشت: من مقاومتی از هیچ مسئول و فردی ندیدم، فقط سرمربی تیم ملی (مجید كهتری) اهتمام داشتند من را از تصمیمم منصرف كنند. به هر حال ما ملی پوشان تلاش و پیگیری زیادی برای بازگشت این مربی به تیم ملی داشتیم و وی هم قاعدتاً تلاش داشت تا من بمانم.
این پاراكماندار كه در مسابقات ۲۰۱۶ قهرمانی آسیا نیز به مدال طلا دست یافت، اشاره كرد: چند روز پیش هم نشستی با رئیس كمیته ملی پارالمپیك (محمود خسروی وفا) داشتم. وی یك منطق ملی داشت و اینكه جوانترها به مرور جایگزین ملی پوشان شوند. این صحبت آقای خسروی وفا صرفاً در مورد من مطرح نشد اما منطق ملی بود كه به دلم نشست.
وی همین طور در واكنش به این مساله كه «برای ورزشكاران صاحب سهمیه پارالمپیك حقوق در نظرگرفته شده است. این حقوق نمی توانست مسئله مالی كه به خاطر حضور طولانی مدت در اردو از جانب محل كار برای شما پیش می آید را جبران كند؟»، اظهار داشت: كدام حقوق؛ من سهمیه پارالمپیك را گرفته ام اما نه پاداشی بابت این سهمیه گرفته ام و نه حقوق.
كاكوش همین طور در ارتباط با احتمال تغییر تصمیمش و بازگشت به تیم ملی اظهار داشت: من از تصمیم پشیمان نیستم اما به هر حال سرباز وطن هستم. من مانند ورزشكارانی كه ترك وطن كردند، نیستم اما به خاطر شرایط زندگی مجبور به خداحافظی شدم. شاید هم اگر شرایط مهیا شود، از تصمیم برگردم.


منبع:

1398/10/22
19:31:55
5.0 / 5
4483
تگهای خبر: المپیك , بازی , تمرین , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
مرکز اسپورت