هفته دوم و سوم دور برگشت رقابتهای لیگ ووشو دسته یک آقایان در آکادمی ووشو برگزار شد که به صعود تیم مرکزی به جمع مدعیان انجامید و رقابت تنگاتنگ تیمهای قم و خراسان رضوی را در پی داشت.
تیم هیئت مرکزی با شکست تیم دوم جدول توانست به رده سوم جدول صعود کند و همچنان شانس قهرمانی داشته باشد.
در این مسابقات دو تیم برتر این رقابتها جواز حضور در لیگ برتر ووشو را به دست خواهند آورد.
این رقابتها با حضور پنج تیم به طور رفت و برگشت و به صورت متمرکز و دورهای در تهران برگزار شد که نتایج در هفته دوم رقابتها به این ترتیب شینگییچوان پنج، هیئت ووشو مرکزی هشت و هیئت ووشو قم پنج، هیئت ووشو خراسان رضوی هشت به دست آمد.
نتایج به دست آمده در هفته سوم دور برگشت این رقابتها نیز شینگییچوان پنج، هیئت ووشو مرکزی هشت و هیئت ووشو قم پنج، هیئت ووشو خراسان رضوی هشت بود.
به این ترتیب در پایان هفته سوم دور برگشت و در حالی که دو هفته دیگر به پایان این رقابتها باقی مانده است تیم قم کماکان با 12 امتیاز و تفاضل 19+ صدرنشین است، خراسان رضوی هم با 12 امتیاز و تفاضل 10+ دوم است، نماینده استان مرکزی با ثبت دو پیروزی متوالی 12 امتیازی شد و با تفاضل 5+ در جایگاه سوم قرار گرفت.
گفتنی است در پایان این مسابقات بهترینهای لیگ معرفی شدند که در این بین نام یک مربی و ورزشکار و همچنین تیم هیئت ووشو اراک دیده میشود.
در این مسابقات فنیترین تیم؛ مرکزی، تیم اخلاق؛ لرستان، بهترین سرپرست؛ ادیبنژاد از قم، پر امتیازترین بازیکن تالو؛ محمد عقیلی از مرکزی، پر امتیازترین بازیکن ساندا؛ فردین نوروزی از خراسان رضوی و بهترین مربی؛ حبیبی از مرکزی شناخته شدند